Mijn You Tube kanaal SprangriaHier is een aantal video's over sprang te vinden, zowel voor beginners als gevorderden. Ik ben van plan meer video's toe te voegen, waarop ik ook iets meer wil laten zien van mijn eigen manier om met sprang te werken op een vrije manier. Mijn filmpjes zijn Nederlands gesproken en Engels ondertiteld.

Krosienky Sprang: Op deze website van Sylva Antony ńĆekalová zijn veel handige tips en informatie over sprang te vinden. Als de website in het Tsjechisch verschijnt, even klikken op de Engelse vlag, rechtsboven. 
Een beginners project - het maken van een tas - staat beschreven op deze site. Onder het kopje "Gallery and shop" is veel inspiratie te vinden voor mogelijke verdere sprang projecten.

De website van Chieko Aihara: Op deze website zijn o.a. prachtige kunstwerken van sprang te bewonderen. Chieko combineert sprang soms ook met andere technieken, zoals bijv. vilten. Haar werk is voor mij bijzonder inspirerend. Chieko heeft ook een eigen You Tube kanaal, waarvan de link op haar website staat.

De website van Carol James: Ook deze website is zeer aanbevelenswaard! Op de pagina Sprang Gallery Clothing/Art is veel inspiratie op te doen.